Program

Tuesday, May 11, 2021
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
›13:00 (20min)
Raphaël Le Bouc
Using human brain lesions to infer causality in effort- and value-based decision making
›13:20 (20min)
Pierre Pouget
Tracking each unique action in awake behaving monkeys using ultrasound imaging
›13:40 (20min)
Philipp Tobler
Manipulating the dopaminergic midbrain in the lab
›14:00 (20min)
Kristine Krug
Biasing perceptual decisions by microstimulation, reward, and social influence
›14:20 (20min)
›14:40 (1h20)
› Hopin poster session
›16:00 (20min)
Dagmar Sternad
Human control of complex objects: Decisions grounded in the dynamics of the body and the task
›16:20 (20min)
Kenji Doya
Duality of control and inference and the cortical circuit architecture
›16:40 (20min)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1