Program

Monday, May 10, 2021
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
›12:50 (10min)
›13:00 (20min)
Jonathan Wolff
Decisions? Consequences?
›13:20 (20min)
Long Ding
Reward-biased visual decisions and the caudate nucleus
›13:40 (20min)
Patrick Haggard
Sense of agency underlying decision-making for goal-directed actions
›14:00 (20min)
Max-Philipp Stenner
A Psychophysical Window onto the Subjective Experience of Compulsion
›14:20 (20min)
Marwa El Zein
Facing consequences together: shared responsibility in collective decisions
›14:40 (20min)
›15:00 (1h)
› Hopin poster session
›16:00 (20min)
Yukie Nagai
Predictive Coding Account of Cognitive Development: Toward Development of Decision Making
›16:20 (20min)
Jan Peters
Learning new behaviors and adapting skills to new situations
›16:40 (20min)
Stéphane Doncieux
Learning to decide in a continuous world: from optimisation to diversification
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1